Winkler Róbert és Kiss Gergely a te segítségedet kéri, hogy biztonságosabb hely legyen az internet!



|

Nem kell félni az internettől, de érdemes okosan használni. Ebben segítünk most az #oszdazészt mozgalom keretében!

Hirdetés

Internetezni nem nehéz - kis tanulással bárki kereshet, e-mailezhet, kapcsolatot tarthat másokkal, hozzáférhet hasznos információk végtelen tárházához. A net ugyanakkor a csalók számára is egy jövedelmező terep, és aki nem elég óvatos, sokat bukhat akár egy rosszul irányzott kattintással is.

Hirdetés

Az #oszdazészt kampány keretében folyamatosan közöljük azokat a cikkeket, amik segíthetnek, hogy mindenki okosabban használja az internetet. Ha úgy érzed, van valaki (szülők, nagyszülők, vagy akár a nettel csak épp ismerkedő fiatalok), akinek hasznára válhatnak a tanácsok, oszd meg velük a tartalmakat!

Az alábbi videóban Winkler Róbert újságíró, Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Jakab Dominik, az alza.hu szakértője és Damsa Andrei, a Digitális Jólét Koordinációs Központ vezetője mesél az online lét veszélyeiről és fortélyairól, valamint megtudhattok néhány számadatot arról, mennyire súlyos problémát jelentenek az online csalások.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.