Hirdetés

1111: vásárolj akár féláron novemberben!



|

November a 11. hónap, tehát nemsokára jön a négy egyessel leírható dátum, 11.11. Naná, hogy az ilyesmit akciókkal és játékokkal kell ünnepelni, mutatunk is egy ígéreteset!

Hirdetés

Ahogy azt már lassan Magyarországon is megszokhattuk, év végén különféle olyan jeles napokat tartanak az áruházak, amelyeken az év többi időszakában elképzelhetetlen akciókkal, áresésekkel igyekeznek minél több vásárlónak vonzó ajánlatokkal kedveskedni. A Black Friday, azaz a Fekete Péntek és az ezt követő Cyber Monday mellett nemzetközi szinten egyre ismertebb a november 11-hez köthető 1111, azaz Singles' Day. Az akciós napot viccesen húzták rá az egyesekre, mondván, most a szinglik vásárolhatnak kedvezménnyel, és ebbe nem szólhat bele senki más, most magukat lephetik meg mindenféle jóval.

Hirdetés

A GearBest is ráugrott erre a nálunk még újkeletű vásárlási ünnepre, és egész novemberben akciókat, játékokat hirdet, amelyeknek mind egy célja van: a legjobb árakat, a legmeglepőbb kedvezményeket elérni.

Az akciók már november első napjától élnek: ez egyfajta bevezető időszak, amelyet játékok is színesítenek különféle kuponokért és ajándékokért. A játék lényege az, hogy a webáruház kínálatából annyi terméket adjunk a kedvenc-listánkhoz, amennyit csak tudunk. Egy olyan játékot is elérhetnek az érdeklődők, amelyekben ajándékdobozokat lehet kinyitogatni az oldalon. Ehhez be kell jelentkezniük a GearBest fiókjukba (ha még nincs ilyen, akkor pőár kattintás az egész), majd mindenkinek három lehetősége van dobozt nyitogatni - akinek szerencséje van, ajándékot, vagy kedvezményekre jogosító kupont talál.

A második fázis az igazi 1111 őrületet jelenti: itt jönnek azok az áresések és akciók, amelyek közül bizonyára sok érinti majd az általunk kedvelt termékeket is. A fő akciós időszak 8-án, tehát szerdán indul és 13-áig, azaz a következő hétfőig tart. Minden nap kétszer kerülnek ki a villámakciók, mégpedig reggel 8-kor és pontban éjjel de figyelem, ez kínai időzónát jelent, tehát

a magyar vásárlók 11-én hajnali 1-kor és délután 5-kor figyeljék nagyon az oldalt.

Ezekben a villámakciókban egyenként maximum 8 terméktípus szerepel, és ebből négyet egyenesen féláron kínálnak majd a húsz leggyorsabb vásárlónak.

A villámakciós napok után, november 13-a és 20-a között pedig további akciókkal zárják le a hónapot, ezért még azoknak is érdemes visszanézniük az oldalra, akik valamiért lemaradtak valamelyik féláron kínált termékről (vagy nem maradtak le róla, de még több akcióra vágynak).

Ha valaki még teljesen új a GearBest világában, a fentieken kívül is számíthat különlegességekre. Az új regisztrálóknak minden 60 dollár fölötti rendelésnél 1,11 dollár, a 90 dollár feletti vásárlások után pedig 11,11 dollár bónusz jár. Ha pedig valaki a rendelését megosztja Facebookon és egyéb közösségi oldalakon, esélyt kap arra, hogy még a kiszállítás is ingyen történjen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.