Hirdetés

12 GB RAM-ot hoz a középkategóriás mobilokba a Samsung



|

Sorozatgyártásba küldte a középkategóriás okostelefonokba szánt uMCP-t a Samsung, ami 12 GB RAM-ot és UFS 3.0-s tárhelyet ígér.

Hirdetés

A Samsung legújabb többchipes csomagja egy olyan uMCP lett, amely 12 GB LPDDR4X RAM-ot kombinál villámgyors UFS 3.0 tárhellyel. 

Hirdetés

Mindez a legújabb, 24-gigabites RAM chipekre épít, amelyek 1y gyártástechnológiával készülnek (ez a második-generációs 10 nm-es eljárást jelenti). 

A Samsung márciusban legyártott első 12 GB-os RAM moduljai még kisebb, 16-gigabites chipeket használtak, most kevesebb chip van, de azok már 24-gigabitesek. 

A dél-koreai gyártó 10 GB RAM-mal szerelt verziót is csinált, a RAM 4266 Mbps-os top sebességet garantál. Az UFS 3.0 tárhely mérete választható, valószínűleg a megrendelők igényei alapján. A Samsung ezeket a chipeket a középkategóriába szánja, és gyors ütemben tenné elérhetővé. Vagyis jönnek a 12 GB RAM-mal szerelt középkategóriás okostelefonok. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.