Hirdetés

120 Hz-es kijelzővel erősíthet a tabletek piacán a Xiaomi



|

Egy szivárogtató szerint a kínai gyártó rögtön két táblagéppel is készül, melyeknek már a specifikációiról is tudni vél ezt-azt.

Hirdetés

Ahhoz képest, hogy a Xiaomi milyen sok telefont dob piacra, a táblagépek kategóriáját szinte teljesen hanyagolják, hiszen a 2018 nyarán megjelent Mi Pad 4 Plus óta nem jelentkeztek új tablettel. A Digital Chat Station (DCS) nevű szivárogtató szerint viszont hamarosan vége a hosszúra nyúlt szünetnek, mivel a kínai márkánál már két modell is készülőben van.

Elvileg mindkét tablet 11 hüvelykes, nyomásérzékelős (4096) LCD kijelzőt kap 2560 X 1600 pixeles felbontással, ami 16:10-es képaránynak felel meg. Az igazi ínyencségnek azonban a 120 Hz-es képfrissítési ráta és a 240 Hz-es érintésérzékenyég ígérkezik, már amennyiben helytállók a szivárogtató értesülései.

Hirdetés

A két táblagép közötti fő különbséget állítólag a chip jelenti majd: az olcsóbb modellt a Qualcomm Snapdragon az 5G-s 780G hajthatja, míg a drágább alatt a Snapdragon 860, vagy a 855+ dolgozhat. Mindkét SoC 7 nm-es gyártástechnológiával készül, valamint támogatják az 5G-t is.

A megjelenés lehetséges dátumáról viszont még DCS-nek sincsenek információi. Annyi bizonyos, hogy a Xiaomi legutóbb márciusban tartott nagyszabású online eseményt, melynek keretében több terméket is lelepleztek a Mi 11 csúcskészülékektől az összehajtható Mi Mix Foldon át a megfizethető okoskarkötőkig, a táblagépek viszont nem kerültek szóba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.