Hirdetés

13 perc alatt tölt fel egy 4000 mAh-s akkut a Vivo



|

A Vivo bemutatta a 120 wattos Super FlashCharge gyorstöltési rendszerét, ami 13 perc alatt tankol fel egy 4000 mAh-s akkumulátort.

Hirdetés

Míg a Samsung óvatos a gyorstöltés terén, addig a többi gyártó őrült módjára igyekszik fejleszteni a technológiát és lefaragni a töltési időt. Tavaly a OnePlus 30 wattos gyorstöltésre váltott, a Huawei 40 wattosra, az Oppo pedig 50 wattos SuperVOOC Flash Charge technológiát vetett be. 

Hirdetés

Egy ideje már lehet hallani, hogy a Xiaomi 100 watt körüli gyorstöltést fontolgat, azonban a szintén kínai Vivo most mindenkit lekörözve bemutatta az új 120 wattos Super FlashCharge technológiáját. A hivatalos adatok szerint egy 4000 mAh-s akkumulátort 0-ról 50 százalékra 5 perc alatt tölt fel, 100 százalékra pedig összesen 13 perc alatt. 

A Vivo a jövő heti MWC Shanghai 2019 kiállításon élőben is demózza a technológiát, és egy új 5G-s mobilt is magával visz. 

A 120 wattos gyorstöltés nagyon érdekes, de valószínűleg időbe telik, mire tényleges termékekben megjelenik. Az ilyen gyors töltés általában nagy hőt termel, amivel még a modern okostelefonok sem igazán tudnak megbirkózni. Lehet, hogy a kínaiak kitaláltak azonban valamit - valószínűleg hamarosan kiderül, hogy mikor érkezik a piacra a Xiaomi 100 wattos és a Vivo 120 wattos gyorstöltése. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.