Hirdetés

144Hz-es kijelzővel és 120W-os töltéssel támadnak a Xiaomi új gamer mobiljai



|

A Black Shark 4-széria rögtön két változatban érkezik, telis-tele gaming-fókuszú megoldásokkal.

Hirdetés

A Xiaomi nemrég leleplezte a Black Shark gamermobilok legújabb generációját, a Black Shark 4-et és a Black Shark 4 Prót. A készülékek a változatos termékpalettájáról ismert cég válaszai az olyan konkurens modellekre, mint az ASUS ROG Phone 5 és a ZTE nubia RedMagic 6, teljesen a játékosok igényeire szabva.

A két vas közül természetesen a Black Shark 4 Pro az erősebb modell, ebben a Qualcomm Snapdragon 888-as chipje dolgozik kétrétegű folyadékhűtéssel, ami a gyártó szerint a hagyományos megoldáshoz képest 18 fokkal csökkenti a CPU üzemi hőmérsékletét. A Xiaomi persze a hétköznapi használatra is gondolt, ezért a telefon hátlapján 64 megapixeles fő kamera kapott helyet egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű lencse, illetve egy 5 megapixeles makro szenzor  társaságában.

Hirdetés

Az alap Black Shark 4-nek ezzel szemben a valamivel gyengébb Snapdragon 870 chipset jutott, valamint 48/8/5 megapixeles tripla lencsés kamerarendszer. Jó hír viszont, hogy mindkét telefon ugyanazt a 6,67 hüvelykes Samsung E4 AMOLED kijelzőt használja, ami 144 Hz-es képfrissítésre képes 720 Hz-es érintésérzékelési rátával. Örülhetnek még a vásárlók a 4500 mAh-s akkumulátornak is, amit 120 W-os gyorstöltéssel 15 perc alatt lehet teljesen felpumpálni mindegyik mobilban.

A RAM mennyisége a tárhellyel együtt változik: az alap 128 GB-os Black Shark 4-be 6 GB memória került, míg a Pro esetében 256 GB-ról indulnak a lehetőségek 8 GB memóriával. Az olcsóbb modellből a 256 GB/12 GB RAM jelenti a plafont, a nagytesónál pedig az 512 GB/ 16GB a csúcs. Érdekesség még a készülékek oldalába rejtett 2 db nyomásérzékeny, eltüntethető gomb is.

A telefonok egyelőre csak Kínában rendelhetők elő, és sajnos nem is került szóba a globális rajt dátuma. A jüanban megadott árak alapján a Black Shark 4 különböző kiviteleit 120-140 ezer forintért, a Black Shark 4 Prókat pedig 190-215 ezer forint környéki áron árulják majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.