Hirdetés

150 dollárért 48 megapixeles kamerát ad a Xiaomi Redmi Note 7



|

Kínában már jövő héten elérhető az új okostelefon, ami nagy kijelzőt és nagy akkumulátort is ad a kedvező vételárért cserébe.

Hirdetés

A Xiaomi annyira sok olcsó okostelefont dobott piacra az utóbbi években jó specifikációkkal, hogy már számolni is lehetetlen. Meglepetést azonban újra és újra tud okozni a kínai gyártó, amelynek a legújabb olcsó mobilja 48 megapixeles kamerával villog. 

Hirdetés

Természetesen azt ennyiből nem lehet megmondani, hogy mennyire jó kamerát kapunk (a megapixelek számának ehhez nem sok köze van), de az tény, hogy hangzatos a dolog. 

A Xiaomi Redmi Note 7 Kínában már a jövő héten kapható, 150 dollárnak megfelelő összegért. Ezért cserébe nagy, 6,3 hüvelykes FHD+ felbontású kijelző is jár, Qualcomm Snapdragon 660 chip, illetve hatalmas, 4000 mAh-s akkumulátor. És már USB-C port is van, valamint Qualcomm Quick Charge 4 gyorstöltés (ehhez azonban extra töltőt kell vásárolni). 

A Redmi Note 7-ből létezik 3 GB / 32 GB verzió 150 dollárért, 4 GB / 64 GB 176 dollárért, illetve 6 GB / 64 GB 206 dollárért. Az előlapra 13 megapixeles szenzort raktak, a 48 megapixeles fő szenzort egy 5 megapixeles kíséri a portréfotózás érdekében. A 48 megapixeles szenzor a nagyobb felbontású képek mellett arra is bevethető, hogy 12 megapixeles képpé kombinálja a képpontokat a rendszer, így javítva a képminőséget kevés fény mellett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.