Hirdetés

18 millió forintért kelhet el egy 2007-es iPhone



|

Alighanem az utolsó bontatlan iPhone modell cserél gazdát hamarosan, amelynek még a története is cuki.

Hirdetés

Nemsokára árverésre bocsájtanak egy 2007-es, azaz elsőgenerációs iPhone-t. Az LCG Auctions eseménye nem önmagában a modell miatt különleges, hiszen bár ritka, de azért találni működő iPhone 1-est (amelyre persze csak utólag aggattuk a generációt jelző számot).

Hanem azért, mert ez az iPhone bontatlan.

E minőségében pedig alighanem az utolsó a világon, a többi ugyanis már mind elkelt elképesztő összegekért: tavaly augusztusban 35 ezer, októberben pedig 39 ezer dollárért adtak el egyet, ez a mostani pedig 50 ezerért, azaz 18 millió forintért kel majd el az aukciós ház reményei szerint. 

Tulajdonosa, Karen Green ráadásul nem jól megfontolt üzleti szándékkal nem nyúlt a telefonhoz: konkrétan nem is tudta, micsoda érték van a birtokában.

Hirdetés

Az Insider interjút készített vele, ebben elmondta: a telefont barátaitól kapta ajándékba, miután felvették a PetSmart kisállatboltba. Neki azonban ekkor három előfizetése is volt a Verizon szolgáltatónál, és mivel az iPhone akkoriban csak az AT&T-vel volt kompatibilis, így nem is vesződött vele. Annyira nem, hogy ki sem bontotta. 

Nemrég tudta meg, mennyit ér egy ilyen telefon, és rögtön az eladás mellett döntött. A pénzből saját vállalkozását finanszírozza majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.