Hirdetés

2021-ben jönnek az összehajtható Google és Xiaomi okostelefonok



|

A jelentések szerint jövőre a Google, az Oppo, a Xiaomi és a Vivo is hozna a piacra összehajtható okostelefont.

Hirdetés

A DisplaySearch-től megismert Ross Young az informátoraitól úgy értesült, hogy 2021 az összehajtható mobilok éve lehet. Konkrétan a második félévben záporozhatnak majd az ilyen modellek, állítólag a Google, az Oppo, a Xiaomi és a Vivo is piacra dobja a saját elképzeléseit.

Emellett pedig a korábban pletykált Samsung Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 2 és Galaxy Z Flip Lite modellekre is lehet még számítani. A gyártó a Fold készüléksorozatából nem csinál lite modellt, kizárólag a Galaxy Z Flipből lesz ilyen jövőre Young szerint. 

Hirdetés

Az nem meglepő, hogy a kísérletező kedvű Oppo és Vivo is fejest ugrana ebbe a kategóriába, az viszont már igen, hogy a Google is szerencsét próbálna ezen a részpiacon. A Xiaomi pedig más források szerint feltekerhető mobilokkal is kísérletezik. 

Bár 2021-ben özönlenek majd a különleges formátumú okostelefonok, az persze egy egészen más téma, hogy mennyibe kerülhetnek, és mennyire lesznek strapabírók. Egy extravagáns, de sérülékeny koncepció nem valószínű, hogy sláger lehet 1500-2000 euróért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.