Hirdetés

2022 elején jöhet a következő olcsó iPhone



|

Ha igazak a híresztelések, a jövő év elején frissítést kap az SE széria.

Hirdetés

Szokatlan piaci döntés volt az Apple részéről, mikor a tavalyi év elején egy olcsó iPhone-nal rázták fel a piacit. A iPhone SE második generáció persze csak a cég más készülékeihez képest számít könnyebben elérhetőnek, akik szeretik az Apple rendszerét de nem vágynak mindig a legfényűzőbb eszközre, tökéletes opciót kínált nekik a 2020 első negyedévében debütált telefon.

A GSMArena most arról számolt be, hogy a cupertinói cég elégedett volt a telefon fogadtatásával, így 2022 elején folytatódhat a széria és jöhet a harmadik generációs SE készülék.

Hirdetés

A hírt egy ipari forrásukra hivatkozva osztották meg, amiben arról írnak, hogy az Apple már fel is vette a kapcsolatot a Xinteckel, akik a készülék minőségellenőrzéséért lesznek felelősek. A két cég régóta kapcsolatban áll egymással, a Xintec korábban alkatrész-beszállítóként is dolgozott az Apple-nek az első iPhone SE-nél és a 2020-as modell esetében is.

Az egyelőre csak pletyka szintjén kezelendő információ egyébként egybevág Ming-Chi Kuo, elismert Apple forrás, állításaival is, aki szerint szintén 2022 elején érkezhet az új iPhone SE modell.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.