Hirdetés

21:9-es fúrt kijelzővel és 48 megapixeles kamerával támad a Motorola One Vision



|

Európába is jön az ultraszéles Motorola okostelefon, kijelzőbe fúrt szelfikamerával és 48 megapixeles hátlapi szenzorral.

Hirdetés

Régóta pletykáltak már a Motorola One Vision nevű okostelefonról, amely most végre hivatalosan is bemutatkozott. A 6,3 hüvelykes AMOLED kijelzője 2520 x 1080-as felbontást használ, 21:9-es képaránya van, illetve a képernyőbe fúrták az előlapi kamerát. 

Hirdetés

A motorháztető alatt Samsung Exynos 9609-es lapka, 4 GB RAM és 128 GB UFS tárhely található. Mivel Android One-alapú eszközről van szó, ezért közel gyári Androidot kapnak a vásárlók, illetve három év biztonsági frissítéssel számolhatnak. 

Furcsa módon Amerikában ez a modell nem lesz kapható, Brazília után Mexikóba és más latin-amerikai országokba megy, majd megérkezik Európába is. 

A hátlapjára dupla kamera került, a 48 megapixeles, optikai stabilizációval felturbózott fő szenzort egy 5 megapixeles, mélységérzékelős megoldás segíti. Az előlapi szenzor 25 megapixeles, az ultraszéles mobilba 3500 mAh-s akku került, ami gyorstöltéssel 15 perc alatt 7 órányi használatot garantál. 

A microSD-t is befogadó mobil akciós kezdőára 299 euró. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.