Hirdetés

3 jó hír: itt a nyár, olcsó a Windows és olcsó az Office!



|

A Keysworlds webáruház nyári szoftver-akciójában eleve nagyon olcsók a Microsoft szoftverek és a PC World olvasók speciális kuponkóddal most még lejjebb tornászhatják az árakat!

Hirdetés

A kijárási korlátozások alatt otthonról kezdtél dolgozni? Részben, vagy teljesen meg is marad az otthoni munkavégzés? Akkor mindenképp érdemes legális operációs rendszerrel és irodai programokkal felszerelni a gépedet, mert ezek nem omlanak össze a elgváratlanabb pillanatban, vagy nem okoz galibát a különféle kalóz-aktivátorok és egyéb trükközések megléte sem. Ha úgy gondolod, a jogtiszta szoftver drága, és ezért nem vásároltál még, akkor ez az akció neked szól!

Hirdetés

A Keysworlds Mid-Year Sale a webáruház amúgy is nagyon olcsó árait akár 33, sőt 50 százalékkal is lejjebb viheti, ezért érdemes gyorsan rámozdulni az akciós készletre, amíg még lehet. Mutatjuk, milyen szoftverekre melyik kuponkóddal tudsz minden eddiginél nagyobb kedvezményeket kapni.

Microsoft Office ajánlat - 50% kedvezmény!

Ahhoz, hogy az Office 2019 különböző változatait olcsón megszerezd, az Emy50 kódot váltsd be! Ez az alábbi szoftverekre érvényes, a feltüntetett árak már az extra kedvezménnyel lettek csökkentve.

Windows 10 - 34% kedvezmény számos kiadásra!

Ha az operációs rendszeredet frissítenéd vagy cserélnéd legálisra, az Emy35 kuponkódot használd!

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.