Hirdetés

32 megapixeles felugró szelfikamerával készül a Vivo



|

Február 20-án mutatkozik be a Vivo következő nagy dobása. A V15 Pro 32 megapixeles, felugró szelfikamerát kap.

Hirdetés

A Vivo indiai leányvállalata nemrég megszellőztette, hogy mi lesz a gyártó következő nagy dobása. Ennek a neve Vivo V15 Pro, és felugró szelfikamerát kap, épp mint a Vivo NEX S. 

Hirdetés

Itt azonban már nem 8 megapixeles az előlapi kamera, hanem egyenesen 32 megapixeles szenzorra vált a kínai gyártó. A tippek szerint a Samsung GD1-es szenzorát használja a Vivo, ez ugyanis kis helyen elfér, támogatja a HDR-t és az elektronikus képstabilizációt. 

A V15 Pro február 20-án mutatkozik be, és lesz kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasója is. A dátum egyébként elég szerencsétlen választás, hiszen a Samsung épp ekkor rántja le a leplet a Galaxy S10 szériáról, a médiát ez pedig jobban érdekli majd. Felugró szelfikamerát egyébként maga a Samsung is tesztel a közelgő Galaxy A90 formájában. 

A felugró szelfikamera előnye, hogy nincs szükség szenzorsáv vagy lyuk használatára, az okostelefon képernyője teljes lehet, vékony kávával. Az viszont aggasztó, hogy vajon ezek a megoldások meddig bírják a használatot, továbbá a vízállóságról is le kell mondani. 

A Vivo egyik indiai vezetője szerint dollárban számolva 280 és 420 közé várhatjuk az árcédulán szereplő összeget. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.