Hirdetés

32 millió androidos eszközön állhat le a Google Chrome



|

Az XDA szerint a régebbi Android rendszereket használó eszközökön rövidesen használhatatlanná válik a Chrome böngésző.

Hirdetés

A becslések szerint nagyjából 32 millió androidos eszközön válhat rövidesen használhatatlanná a Google Chrome böngészője. Az XDA szerint a kódok arról árulkodnak, hogy a mobilos Chrome minimum API-követelménye 4.1-ről 4.4-re emelkedik. 

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy a Jelly Bean Android rendszert futtató eszközök többé nem lesznek képesek használni a világ legnépszerűbb mobilos böngészőjét. A Chrome csak Androidon több mint 1 milliárd alkalommal lett már telepítve. 

A jelenlegi részesedési adatok alapján a Jelly Bean az androidos eszközök 3,2 százalékán fut jelenleg. Mivel nagyjából 1 milliárd okostelefon és táblagép van, ami a Google nyílt forráskódú rendszerét használja, ezért körülbelül 32 millió eszközt érintenek a változtatások. Azt sajnos nem tudni, hogy mikor. 

Az Android 4.1 Jelly Bean ég 2012. július 10-én jelent meg. A mobilos Chrome böngésző első stabil verziója 2012. június 27-én érkezett Androidra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.