Hirdetés

3390 euróba kerül az aranyba öltöztetett iPhone 11 Pro



|

18 karátos aranyba burkolta a Legend az Apple iPhone 11 Pro hátlapját, de akár ékkövekkel felturbózott változat is kérhető.

Hirdetés

Aki úgy érzi, hogy az iPhone 11 Pro nem elég prémium készülék, és többet szeretne költeni a következő okostelefonjára, annak érdemes megtekintenie a Legend által, egyedi verziókban készített iPhone 11 Pro modelleket. Ezek hátlapját ugyanis 18 karátos arannyal burkolják. 

Hirdetés

Egy ilyen készülék vételára 3390 euró, azonban ez messze nem a plafon. Az Emperor kiadású modelleknél drágakő is kérhető a hátlapra, ennek típusától függően egyedi árat ad a cég. 

Számos eltérő dizájn létezik, méghozzá ugyanazért az árért, a legutóbbiak között pedig limitált változatok is akadnak. Van például olyan, ami ezüst hátlapos, arany csavarokkal: ebből 10 darab készül, egyenként 3490 euróba kerülnek. 

Ha pedig már luxus, 24 karátos aranyba burkolt AirPods is van, 1190 euróért. A Legend pedig minden egyes eladott darabot testre szab, ha kell, bármit belegravíroz, vagy feldobja a terméket egy vagy több drágakővel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.