Hirdetés

Prágában találkoznak idén a játékfejlesztők



|

Októberben a cseh fővárosban rendezik meg a 4C konferenciát, ahol a játékfejlesztés fenegyerekei osztják meg tudásukat a közönséggel.

Hirdetés

Korábban Kijev és Szentpétervár adott otthon a 4C eseményeinek, a prágai konferenciát október 5-én és 6-án tartják. Az előadásokon szó lesz a játékkészítés minden aspektusáról a technológiai kérdésektől a dizájnon, művészeti kérdéseken, tervezésen, kiadáson és marketingen át egészen a játékok jövőjéig.

Hirdetés

Az idei felszólalók közül már bejelentettek jó néhányat, így jelen lesz például a Microsoft Minecraftért felelős műszaki igazgatója, Jason Cahill, a Riot Games e-sportokért felelős vezetője, Mo Fadl, ezen kívül Greg Street, a Riot Games vezető tervezője, Paul Barnett, a Wargaming játékfejlesztési vezetője, Florian Stork, a Bravocompany vezérigazgatója és Leszek Szczepanski, a Guerilla Games vezető játékfejlesztője is.

A szervezők további nagy neveket is ígérnek, július 15-éig még alakul a végleges program és a meghívottak listája. Az early bird jegyeket már el lehet csípni a rendezvény weboldalán, ahol az előadásokon kívül akár az első napi programokat követő partira is be lehet férni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.