Hirdetés

5 ok, amiért most különösen érdemes előfizetned a PC World Maxra



|

2023-ban szintet lépett a PC World: elindítottuk online szolgáltatásunkat, amelyben nem csupán az újságot, hanem sok szolgáltatást és extrát kapsz digitálisan. Mutatunk 5 okot, amiért érdemes most csatlakoznod.

Hirdetés

A PC World nem vész el, csak átalakul, ahogy tette ezt az elmúlt 30 év során oly sokszor. Amikor az írott szöveg már nem volt elegendő, érkezett az adathordozó, lett a CD után több DVD is, majd online tárhelyre váltottunk, a weben is meghatározó szereplővé léptünk elő és 2023. januárjában a PC World nyomtatott magazint is teljes egészében digitalizáltuk. A cikkekben megjelentek a kattintható linkek, a beágyazott videók, sőt, a magazint kijelző mérettől függetlenül szinte bármely eszközödön olvashatod.

Hirdetés

De nem csupán annyival járt a PC World magazin online térbe költözése, hogy digitalizáltuk az újságot, egyben a PC World Plus és Max szolgáltatásainkat is bevezettük, amelyek a magyar IT-lapok világában egyedülálló módon számtalan előnyt is kínálnak.

Hogy ezt bárki könnyedén kipróbálhassa, április folyamán mindössze 1 forintért csatlakozhat a mindent tartalmazó előfizetésünkhöz, a PC World Maxhez.

Cikkünkben mutatunk néhány indokot, amiért érdemes neked is PC World taggá válnod és megtapasztalnod szolgáltatásainkat, na és persze belelapozni legfrissebb, áprilisi PC World magazinunkba.

Vírusirtók és teljes szoftver

Hagyományainkhoz híven a PC World Max előfizetők továbbra is minden hónapban hozzájutnak az ESET és a G Data havi vírusirtók teljes verzióját aktiváló licenckulcsokhoz, legyen szó akár PC-s, akár mobilvédelemről.

Érdemes a minden hónapban más és más teljes verziós programot is kipróbálni. Ezek fizetős szoftverek, amelyeket ingyenesen használhatnak a PC World Max előfizetők. Az alkalmazások többféle kategóriában nyújtanak segítséget mindennapjaidhoz, így például áprilisban az IObit rendszerkarbantartó és védelmi szoftverét, az Advanced SystemCare Ultimate 16 Prót töltheted le és aktiválhatod.

Tematikus szoftverválogatások, IT-szótár

Folyamatosan frissítjük Windows mesterkészletünket, ahol a leghasznosabb windowsos programokat találod rövid leírásokkal és letöltési linkekkel. Ezek a programok elengedhetetlenül fontosak egy mindenre képes Windows alól, így például gép-újratelepítéskor vagy új laptop vásárlását követően kapóra jöhet a gyűjtemény, de akkor is érdemes megnézned, ha úgy érzed, néhány szolgáltatásra nem képes PC-d. A tematikus szoftverválogatások úgyszintén hasznosak. Minden hónapban három témában gyűjtjük össze a legjobb alkalmazásokat. IT-szótárunkat is folyamatosan bővítjük. Itt megtalálod a leggyakrabban használt IT-s kifejezések, rövidítések rövid, érthető magyarázatait, hogy ne kelljen hosszasan keresgélned, mit is jelent egy-egy kriptikus kifejezés.

Segélyvonal

Elakadtál egy program telepítésében? Tanácstalan vagy, melyik nyomtatót, laptopot, projektort, routert válaszd? Szakadozik az otthoni neted? Sokat látott és tapasztalt csapatunk igyekszik a PC World előfizetőinek minden problémájára rövid időn belül egyedi megoldást találni.

Minden cikk elérhető, teljes reklámmentesség az oldalainkon

Nem titok, hogy a reklámok szerkesztőségünk és weboldalaink működéséhez is elengedhetetlenül fontosak, de ha egyszer megtisztelsz minket azzal, hogy előfizetsz PC World Plus vagy Max szolgáltatásunkra, kikapcsoljuk a főoldalon és a cikkekben megjelenő hirdetéseket, így teljesen zavartalanul olvashatod weboldalainkat bármely eszközödön. Ezzel nem csupán kényelmesebbé, gyorsabbá is válik oldalunk.

PC World Plus vagy Max előfizetőként ráadásul nincsen többé elzárt cikk, vagy exkluzív tartalom, amit nem tudsz elolvasni - mindenhez hozzáférhetsz weboldalunkon, visszamenőleg a régebben megjelent, a kizárólag tagjaink számára elérhető cikkeket is beleértve. Ezeket akár azonnal olvashatod is, vagy megjelölheted kedvencnek, így Profil oldaladról bármikor egyszerűen ismét rátalálhatsz ezen cikkekre.

Kvíz nyereményekkel

Minden hónapban új kvízjátékkal jelentkezünk PC World előfizetőink számára. Itt 10 kérdésre válaszolva kell minél rövidebb idő alatt minél több helyes választ adni. Játékunkban havonta értékes nyereményekkel gazdagodhatnak legügyesebb előfizetőink.

Csatlakozz te is és légy tagja a PC World belső körének! Áprilisban mindössze 1 forintért előfizethetsz egy hónapra, ha pedig éves előfizetésünket választod, még előnyösebb áron léphetsz be előfizetőink körébe!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.