Hirdetés

50 millió előrendelés érkezhet az iPhone X-re



|

Úgy tűnik, hogy a nagyon magas vételár ellenére elképesztő népszerűségnek örvend az iPhone X.

Hirdetés

Miközben az iPhone 8 és az iPhone 8 Plus kiváló okostelefonok, addig a megszokott külsejük miatt nem jelentenek túl nagy izgalmat - a nagy Apple boltok előtt alig állt sorba értük néhány ember. Mindenki az iPhone X-re vár ugyanis, a legtöbb iPhone-vásárló csak aztán dönt, hogy a forradalminak tartott modellt is kipróbálta. Erre november elejéig kell várni, legalább. 

Hirdetés

A KGI Securities megbízható elemzője, Ming-Chi Kuo szerint azonban az iPhone X iránti érdeklődés akkora, hogy több mint 50 millió előrendelés érkezhet rá, a magas vételára ellenére is. Ez nem csak iPhone-fronton lenne előrendelési rekord, de az okostelefonok világában egyébként is. 

Az iPhone X október 27-től előrendelhető, és elvileg november 3-án kerül piacra. A készülék egyik nagy újdonsága a Face ID lesz, ami arcfelismerésre váltja az ujjlenyomat-olvasást (Touch ID). 

A Face ID az Apple TrueDepth kamerájára épít, amely IR-kamerát és pontprojektort is tartalmaz. Állítólag az Apple nehézségekbe ütközött a rendszer sorozatgyártásakor, emiatt eleinte készlethiány lesz az iPhone X-ből, egészen 2018 elejéig. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.