Hirdetés

500 dollárért a Tinder megmondja a legtutibb ismerkedős szövegeket



|

A társkereső applikációnak már eddig is volt fizetős része, most viszont egy új, szuperprémium modell érkezhet.

Hirdetés

A Tinder maximumra kapcsolja a pénzpumpát, ugyanis a 30 dolláros Tinder Platinum mellett most egy új, kifejezetten a tehetősekre célzott szolgáltatást terveznek elindítani.

A társkereső cég fő termékmenedzsere, Mark Van Ryswyk a Gizmodo érdeklődésére megerősítette, hogy valóban tesztelik a Tinder Vault nevű előfizetéses megoldást, amelyért havi 500 dollárt, azaz bő 172 ezer forintot kérnek majd, de aki szeretné, egy összegben is előfizethet egy évre, ami jutányos áron "csak" 5000 dollárba kerül, azaz két hónapot ilyenkor ingyen adnak.

Hirdetés

Aki kicsengeti a borsos összeget, bekerül egyfajta elit klubba: a Tinder Vault felhasználók láthatják majd mások profilján is, ha a kiszemelt illető szintén a gazdagtinder felhasználója, de feltehetően a szolgáltatást nem csak a ténylegesen jól keresők, hanem a jólét látszatát kelteni igyekvők is igénybe vehetik majd.

A Tinder Vault azonban nem csak erre lesz jó. A Gizmodo értesülései szerint az előfizetők profiljának nagyobb lesz az elérése, azaz többen láthatják majd őket, még azoknál is, akik a már említett Tinder Platinum előfizetői. Ezen felül az előfizetéshez terveznek egy személyi asszisztens/concierge szolgáltatást, amelyen keresztül  a nap 24 órájában kaphatnak csajozási/pasizási tippeket a felhasználók. Az 500 dolláros előfizetést választóknak jár egy úgynevezett premium passport is, amely segítségével kapcsolatba léphetnek a Tinder legaktívabb és "legbefolyásosabb" felhasználóival, akármit is jelentsen ez.

Egyelőre még nem biztos, hogy a szolgáltatás el is indul, Van Ryswyk szerint ugyanis most még a fejlesztés korai szakaszában járnak, ezért elképzelhető, hogy a Tinder Vault nem pontosan ezen a néven startol, ahogy változhat az árképzés és a kapcsolódó szolgáltatások listája is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.