Hirdetés

512 GB tárhelyet is kínálhat az összehajtható Samsung okostelefon



|

Állítólag ezüstben, akár 512 GB tárhellyel debütálhat a Samsung Galaxy F, vagyis az első komoly hajlékony mobil.

Hirdetés

Hamarosan hivatalosan is előkerülnek az első részletek a Samsung első összehajtható okostelefonjáról, addig is azonban itt vannak az újabb szivárgások

Hirdetés

Ezek alapján a hajlékony Samsung Galaxy F ezüst színben érkezik majd a piacra, a fém keret és a hátlap is ilyen árnyalatú lesz. Az előlapon a 7,3 hüvelykes kijelzőt persze fekete káva veszi majd körül. 

A pletykák szerint az okostelefonba már a Qualcomm következő-generációs Snapdragon 8150-es chipje kerül. A RAM mennyiségéről nincs hír, de arról igen, hogy 512 GB-os tárhelyet kaphat az új eszköz. Ezt microSD-vel még tovább lehet majd bővíteni. Mindehhez dual-SIM-támogatás is társul, az akkumulátor kapacitása pedig 3000 és 6000 mAh között alakul majd. 

Az e heti információmorzsák ellenére az összehajtható mobil leghamarabb 2019 elején válhat elérhetővé a boltokban. A CES-en pedig már riválist is kap az LG-től. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.