Hirdetés

5G-képes lesz a Honor V30 csúcsmobil



|

A Honor elnöke maga árulta el, hogy mi lesz a márka következő csúcsmobiljának a neve, és azt is közölte, hogy ez már 5G-s lesz.

Hirdetés

Zhao Ming, a Honor elnöke meglepő módon maga árulkodott arról, hogy a Honor következő csúcskészüléke Honor V30 néven érkezik, és még azt is megerősítette, hogy ez már 5G-s mobil lesz. 

Hirdetés

Ez persze nem túl meglepő, elvégre tavaly debütált Kínában a Honor V20, ami később Honor View 20 néven jutott el más piacokra.

Emiatt aztán elég nagy a valószínűsége annak, hogy más régiókban a V30 végül View 30 néven érkezik meg. Az már egy másik kérdés, hogy a View 30 is 5G képes lesz-e, vagy külön modellt kínál a Honor. 

Szintén nagy érdekességet jelent majd az új modell ára, tavaly ugyanis a V20 volt a legolcsóbb készülék a Kirin 980-as csúcslapkával. A V30-ba pedig értelemszerűen a hamarosan bemutatkozó, új Kirin 990-et építik be. Mivel a V20 tavaly december 26-án debütált, ezért a V30-ra valószínűleg még várnunk kell egy kicsit. Ár-érték arányban ez is telitalálat lehet, feltéve, hogy az 5G-támogatás nem dobja meg nagyon a vételárat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.