Hirdetés

5G-s és 8K-s tévét akar a Huawei



|

A pletykák szerint már az idei évben megjelenik a Huawei első tévéje, amely ráadásul 5G-s és 8K-s is lesz.

Hirdetés

A szivárgások szerint a Huawei már az idei évben piacra dobja az első saját televízióját. Vannak pletykák, amelyek szerint ez már meg is történt volna az eredeti elképzelések szerint. 

Hirdetés

A legutóbbi jelentések alapján a kínai gyártó ultranagy felbontásban gondolkozik, vagyis a Huawei tévé(k) 8K-s képernyőt kap(nak) majd. Ha ez nem lenne elég, akkor állítólag még 5G-képes is lesz a tévé. 

Az 5G és a 8K párosítása már önmagában is érdekes, de a tévék piacán annál inkább szokatlan újdonság. A logika azért nem hiányzik az ötlet mögül: idővel az 5G-nek hála akár a fizikai kábelek használatáról is le lehetne mondani, a még jobb sávszélesség pedig akár teljes 8K-s streameket is lehetővé tehetne. Egy 5G-s Huawei TV pedig a nappali központja is lehetne, legalábbis a fogyasztók mostanában körvonalazódó igényei alapján. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.