Hirdetés

6,9 hüvelykes Samsung OLED-kijelzőt kaphat a Huawei Mate 20 Pro



|

Állítólag a Huawei már le is adta a rendelést a Samsungnak a 6,9 hüvelykes panelekre.

Hirdetés

A Huawei nem titkolt szándéka, hogy a világ legnagyobb okostelefon-gyártója legyen - ennek az eszközei többek között a lenyűgöző zászlóshajók. A Mate 20 Pro készülékkel pedig nagyot dobna a gyártó idén ősszel. A The Bell jelentése szerint a Huawei már le is adta a rendelését a Samsungnak, ugyanis 6,9 hüvelykes OLED-kijelzőket rendelt a kínai cég a dél-koreai riválisától. 

Hirdetés

A jelentés szerint a Samsung már több mintát is küldött a kínai cégnek, és ha minden a tervek szerint halad, akkor a harmadik negyedévben már teljes gőzzel zajlik majd a gyártás. Az ezt használó okostelefon az idei negyedik negyedévben jelenhet meg a boltok polcain. Bár egyelőre nem tudni, hogy melyik új Huawei modellbe kerül majd bele ez a kijelző, a szakértőknek azért van egy tippje. 

Mivel a panel OLED, illetve hatalmas, és ezek miatt drága is, ezért szinte biztos, hogy egy új zászlóshajóba kerül bele. Emiatt aztán nem marad más lehetőség, csak a P30-as széria vagy a Mate 20-as sorozat. Mivel a P széria inkább mainstream jellegű, és legkorábban a 2019-es MWC-n érkezhet, ezért kizárásos alapon a Mate 20 Pro lesz a befutó. 

A Mate 20 és a Mate 20 Pro október táján mutatkoznak be, és az elődökre tekintettel biztosak lehetünk a nagy kijelzőben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.