Hirdetés

6 különböző iPhone 12 jöhet jövőre



|

Az elemzők azt jósolják, hogy 2020-ban egyenesen 6 különböző új iPhone-t dob piacra az Apple.

Hirdetés

Az AppleInsider hozzáfért a Rosenblatt Securities befektetői jegyzeteihez, amelyekből kiderült, hogy az Apple 2020-ban egyenesen 6 új iPhone-nal jelentkezne. 

Hirdetés

A belépőt a 4G-s iPhone 12 jelentené, 6,1 hüvelykes LCD-kijelzővel. Az iPhone 12 Pro szintén 4G-s lenne, de 5,4 hüvelykes OLED-panellel. Az iPhone 12 Pro 5G értelemszerűen csak az 5G-s támogatásban különbözik. Az iPhone 12 Pro Plus egy felő-középkategóriás modell lehet, 4G-kapcsolattal és 6,1 hüvelykes OLED-képernyővel. Ugyanez lesz 5G-vel az iPhone 12 Pro Plus 5G, az abszolút csúcsot pedig az iPhone 12 Pro Max 5G jelenti majd, az 5G-s, 6,1 hüvelykes ultraprémium modell. 

Kár lenne ezeket a jóslatokat ilyen korán biztosra vannak, ráadásul a többi elemző nem feltétlen ért ezzel egyet. Ming-Chi Kuo például négy új iPhone-t jósol 2020-ra, amiből az egyik 6,7 hüvelykes lenne. 

Az elemzők információiból ugyanakkor látszik, hogy az eddiginél tényleg több iPhone-t szeretne egy éven belül piacra dobni az Apple. Vajon sikerül majd árban is versenyre kelni az androidos mezőnnyel? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.