Hirdetés

6 óra alatt rekordot döntött a OnePlus 5T



|

Népszerű a OnePlus újdonsága, amely csupán 6 óra alatt eladási rekordot döntött.

Hirdetés

A OnePlus 5T a múlt héten rekordot döntött: soha egyetlen OnePlus okostelefon nem fogyott még ilyen gyorsan. 

Hirdetés

A gyártó szerint mindössze 6 óra kellett ahhoz, hogy az 5T megdöntse a korábbi eladási rekordot. Ezzel ez a OnePlus eddigi legnépszerűbb és leggyorsabban fogyó készüléke. 

Az 5T nagy újítása a 18:9-es képarányú, 6 hüvelykes AMOLED kijelző, amely 2160 x 1080-as felbontással dolgozik, Gorilla Glass 5 védőüveggel. Ez alatt egy Snapdragon 835-ös SoC, illetve 6/8 GB RAM és 64/128 GB tárhely található. Az OxygenOS-t futtató készülék akkuja 3300 mAh-s, a kamerák 16 és 20 megapixelesek. Az ujjlenyomat-olvasó hátul van, a Dash Charge pedig mindennél tempósabb gyorstöltést garantál. 

A mostani rekord jól mutatja, hogy a OnePlus egyre ismertebb név a piacon, és egyre több a rajongója. Az első OnePlus készülék még 2014. áprilisában jelent meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.