Hirdetés

60 megapixeles kamerát kaphat az összehajtható Xiaomi Mi Mix 4



|

A szivárgások szerint könnyen lehet, hogy az eddig mutogatott összehajtható Xiaomi eszköz lesz a Mi Mix 4.

Hirdetés

Amennyiben pontosak a legutóbbi szivárgások, akkor úgy néz ki, hogy a Xiaomi sem marad le a nagy újítások terén. Az Alipay egyik felhasználója sikeresen készített képernyőképet egy csúcskategóriás mobilról, amit kölcsönzős oldalon kínáltak. 

Hirdetés

Az Oppo Reno, a Huawei P30 és a Huawei Mate X alatt a Xiaomi Mi Mix 4 volt látható. Bár az effajta képeket nagyon könnyű manipulálni, a szakértők szerint van rá esély, hogy a szivárgás hiteles. A Xiaomi Mi Mix 4 pedig a jelek szerint háromba hajtható kialakítást kap. 

Vagyis egyelőre úgy néz ki, hogy az az összehajtható eszköz, amit a Xiaomi egy ideje mutogat, konkrétan a következő Mi Mix csúcsmobil lesz. 

Ha pedig már különleges, akkor legyen tényleg az: a Xiaomi Mi Mix 4 állítólag 60 megapixeles kamerát kaphat, természetesen mesterséges intelligenciával felturbózva. 

Mennyit kell még erre várnunk? A képernyőkép 2019-et említ, más források az év második felét hallották, ami a bemutató dátumát illeti. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.