Hirdetés

8 GB RAM és 512 GB tárhely kerülhet a Galaxy Note 9-be



|

A jelentések szerint rálicitálna a jelenlegi zászlóshajókra a Galaxy Note 9 legerősebb verziója.

Hirdetés

Bár a Samsung következő zászlóshajójának a bemutatójára még jócskán várnunk kell, egy Samsung-ügyekben igen aktív szivárogtató szerint a Galaxy Note 9 azért is érdekes lesz, mert a csúcsverziója rálicitál majd a jelenlegi zászlóshajókra. 

Hirdetés

A Galaxy S9-es széria például legfeljebb 256 GB tárhelyet kínál, de a Galaxy Note 9 legdrágább kiadása már 512 GB tárhelyet kaphat. Eközben még microSD-vel is bővíthető lesz. Mindehhez 8 GB RAM társulhat, vagyis a készülék igazi erőmű lenne. 

Bár a szivárogtató a múltja alapján igen megbízható jóslatokat ad, a mostani beszámolója nem konkrét kijelentés, inkább arra utal, hogy a Samsung jelenleg is fontolgatja ezt a konfigurációt. Az is lehet, hogy kizárólag Kínában jelenik majd meg ez a modell. Az alapmodell mindenesetre így is 6 GB RAM-ot és 64 GB tárhelyet kap majd. 

A Samsung Galaxy Note 9 egyébként a gyártó Exynos 9810-es chipjével jelenik majd meg Európában, és gyorsabb lesz a várakozások szerint, mint a Qualcomm Snapdragon 845-ös lapkájával szerelt változat. Kamerában nem tudni, hogy kapunk-e frissítést a Galaxy S9+ modellhez képest. Az új zászlóshajó vélhetően még az Android Oreóval jelenik meg, hiszen az Android P végleges verziója legkorábban is augusztus végén debütálhat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.