Hirdetés

9 év után ugyanott, ugyanúgy fotózta le ugyanazt a nőt a Google Street View autója



|

Még a szatyrot is ugyanabban a kezében tartja. Nem talált senkit, akivel hasonló történt volna.

Hirdetés

A brit Leanne Cartwright 2009-ben munkába menet állt meg egy a sarkon, fekete ruhában, bevásárlószatyrát kezében szorongatva, amikor lefotózta a Google Street View autója. Nincs ebben semmi különös. Abban viszont már igen, hogy pont 9 évvel később, 2018-ban is lefotózta. Ugyanazon a sarkon, ugyanúgy álldogállva, bevásárlószatyrát ugyanabban a kezében szorongatva. 

A Carlisle-ban élő, most 41 éves nő csak most vette észre a döbbenetes esetet; persze rögtön posztolta is a képpárt. Mint írta, szóhoz sem jutott, amikor meglátta, mi történt. Időutazónak érzi magát, és úgy tippeli, az ilyesmi esélye egy a milliárdhoz.

Annyira vicces, és közben annyira bizarr is

- fogalmazott.

Hirdetés

Annak idején, 2009-ben észrevette az autót, nem sokkal később meg is nézte a sarkot Street View-ban; tényleg ott volt. Jót nevetett és ezzel le is zárta a dolgot. Másodjára azonban már a férje szúrta ki a Google jellegzetes kamerával felszerelt kocsiját, de csak most, évekkel később ellenőrizték, hogy néz ki a térképen az utcasarok.

Leanne egyébként remélte, hogy jelentkezik valaki, akivel hasonló történt, de eddig nem talált senkit. Valószínű, hogy ő az egyetlen, aki ugyanott és ugyanúgy szerepel két Street View-fotón.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.