Hirdetés

90 Hz-es kijelzőt és bővíthető tárhelyet kínál a Motorola legújabb megfizethető mobilja



|

Több csábító extrával érkezik a Motorola moto g52, és még a zsebünket sem terheli meg túlzottan.

Hirdetés

Ősszel lesz 8 éve, hogy a Lenovo megszerezte a Google kezei alatt is megfordult Motorola Mobilityt, a kínai vállalat irányításával pedig több remek ár-érték arányú telefont is kaptunk a nagy múltú márkától.

Ilyen például a múlt hónapban leleplezett Motorola moto g22 is, amely 50 megapixeles kamerával és Android 12 operációs rendszerrel nevezett be a legolcsóbb mobilok mezőnyébe, most pedig bemutatták a középkategóriás testvérét is.

A 250 euróért (nettó 94 ezer forintért) kínált Motorola moto g52 azoknak szól, akiknek már fontos a teljesítmény, és igényelnek mellé néhány extrát is, de azért nem szeretnének több százezer forintot elszórni egy okostelefonra.

Hirdetés

A készülék egyik legnagyobb előnye a 8 magos Snapdragon 680 chip, a Qualcomm belépő szintű középkategóriás erőforrása, de sokaknak lehet csábító a 90 Hz-es AMOLED kijelző és a microSD bővítési lehetőség is.

Motorola moto g52

  • Processzor: Qualcomm Snapdragon 680 4G (6nm)
  • Kijelző: 6,6 hüvelykes AMOLED, 90 Hz-es képfrissítéssel, 1080 x 2400-as felbontással
  • Memória/tárhely: 4/128 GB, microSDXC bővíthetőséggel
  • Hátlapi kamera: 50MP széles, 8 MP ultraszéles, 2MK makro
  • Előlapi kamera: 16 MP, 1080p/30 fps videózással
  • Akkumulátor: 5000 mAh Li-Po, 30W-os gyorstöltéssel
  • Egyéb: 3,5 mm-es jack csatlakozó, oldalsó gombba épített ujjlenyomat-olvasó, Android 12

Mindent összevetve a Motorola egy egész jó ajánlatot tett le az asztalra, hiszen a korrekt processzor, a minimumot jóval túlteljesítő kijelző és a bőséges akkukapacitás mellett még a tárhely bővítésének és az egyre ritkább madárnak számító jack csatlakozónak is örülhetünk.

A Motorola moto g52 szürke és fehér színben érkezik, és még valamikor ebben a hónapban elkezdődik az európai értékesítése.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.