Hirdetés

A BL-döntő még a pornóról is lehozta a népet



|

Látványos statisztikát villantott a PornHub a Bajnokok Ligája hétvégi döntője kapcsán.

Hirdetés

Szombat este Törökország és az Atatürk Olimpiai Stadion adott otthont az év egyik legfontosabb sporteseményének, az UEFA Bajnokok Ligája 2022-2023-as döntőjének, amely gólokban ugyan nem bővelkedett, a pályát elfoglaló Inter Milan és a Manchester City játéka viszont még így is adott okot az izgalmakra.

Ami azt illeti, a manchesteri kékek győzelmét hozó összecsapásra oly sokan voltak kíváncsiak, hogy az még az egyik legnépszerűbb felnőttfilmes oldal, a PornHub statisztikáin is látványos nyomot hagyott.

Hirdetés

A pornóoldal maga számolt be erről az alábbi ábrával, amelyből kiderül, hogy jelentősen visszaesett a látogatók száma a Bajnokok Ligája-döntő alatt. A legnagyobb mértékben az Interért szorító olaszok fordultak el a pikáns tartalmaktól, a mélyponton 32%-os forgalomcsökkenést produkálva egy átlagos naphoz mérve, míg a briteknél 17%-on, összeurópai szinten pedig 14%-on tetőzött az önmegtartóztatás.

Végül azonban a PornHub került ki győztesen a programból, a meccs lefújását követően ugyanis a vigaszt kereső interesek, az ünneplő City-drukkerek és a pártatlan szemlélődők is a videós platformon kötöttek ki, ami 8-17%-kal magasabb látogatottsági számokat eredményezett az átlaghoz képest.

Hogy ebből mi a tanulság, azt mindenki vonja le magának, aki pedig hasonló érdekességekre vágyik, az a portál jóvoltából akár abban is elmerülhet, hogy miként alakultak a statisztikák III. Károly megkoronázása alatt, vagy az anyák napján.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.