Hirdetés

A Boratot alakító színész dollármilliókat bukhat, ha valóban a telefonját nézte Zoom hívás közben



|

Sacha Baron Cohen kissé abszurd, de nagyon is 2021-es perben kénytelen megvédeni magát.

Hirdetés

Pályafutása alatt volt néhány meredek húzása Sacha Baron Cohennek, de a második Borat film és a Who Is America? forgatása során a szükségesnél talán egy kicsivel nagyobb kockázatot vállalt. Ez utóbbi miatt Roy Moore főbíró perelte be őt, akivel 2017-ben úgy készített interjút, hogy izraeli terrorelhárítónak adta ki magát, és egy vadonatúj eszközt, egy pedofilfelismerőt tesztelt rajta, ami pozitívat jelzett.

Moore, akit egyébként többször vádoltak már kiskorúak sérelmére elkövetett szexuális visszaéléssel, nem értékelte a poént, és beperelte mind Cohent, mind a Who Is America?-t gyártó Showtime-ot és az ennek otthonául szolgáló CBS hálózatot, 95 milliót követelve becsületsértésért, csalásért, érzelmi stresszokozásért.

Hirdetés

Az ügy érdekes fordulatot vett idén, ugyanis a koronavírus miatt a tárgyalások sokfelé Zoomon keresztül zajlanak. Moore és ügyvédje, Larry Klayman azt állítják, Cohen tanúvallomása során lefelé nézett, feltehetően a telefonjára, így nyilvánvaló szerintük, hogy valaki súgta neki, mit válaszoljon.

A színész ügyvédje egész egyszerűen annyit válaszolt, hogy mivel Cohen nagyon magas, lefelé kell néznie, hogy lássa a képernyőt, és eleve nem is olvashatott üzeneteket, hiszen senki nem segített neki.

Valószínűleg mindenki, aki intézett már videóhívást laptopról, tudja, hogy mivel a webkamerák jellemzően a képernyő fölött vannak, a beszélgetőtársakat csak úgy tudjuk figyelni, ha lefelé nézünk. Ez azért így elég könnyen védhető, de meglátjuk, milyen ítéletet hoz a bíró.

Az egész ügyet kirobbantó interjú alább tekinthető meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.