Hirdetés

A Canon megmutatta, hogy van értelme a 250 megapixeles kameraszenzornak



|

Míg a mobilpiacon marketingfogás a 100+ megapixeles kamera, addig a Canon kivitelezésében van értelme a 250 megapixeles szenzornak.

Hirdetés

Bár a szakértők rendszeresen felhívják a figyelmet arra, hogy a 100, 100+ megapixeles szenzoroknak nem sok értelme van, főleg a mobilos piacon, több gyártó a marketing miatt ragaszkodik ezekhez. Persze megfelelő környezetben hasznos lehet a nagy felbontás is, a Canon például össze is rakott egy olyan 250 megapixeles CMOS szenzort, amellyel úgy lehet belenagyítani a képbe, mint a filmekben. 

Hirdetés

Természetesen nem a fotósokat célozzák az LI8020SA-val, hanem ipari környezetben és biztonsági megfigyelésre használnák. Ha például egy térfigyelő kamerába ilyet építenek, a rendőrök olyan jó minőségben tudják majd kinagyítani a felvételeket, mint a filmekben, sorozatokban. 

A 29,35 mm x 18,88 mm-es APH-S lapka egyébként 19 568 x 12 588 képpontot rögzít, ilyen felbontás mellett másodpercenként 5 képkocka a maximum, míg full HD esetében 60 fps. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.