Hirdetés

A Casio bemutatta a legújabb okosóráját



|

A készüléket a Google Wear OS operációs rendszer legújabb verziójával dobják piacra.

Hirdetés

A Casio G-Shock modellek esetében már megszokhattuk, hogy nem visszafogott, kis termetű órákról van szó. A legújabb G-Squad Pro GSW-H1000 sem kivétel, amely az eddigieknél is komolyabb méretekkel bír, de természetesen megfelelő külső borítást kapott, hogy sportolás, fizikai munka, és egyéb kültéri tevékenységek ideje alatt se sérüljön az óra.

A GSW-H1000 103 gramot nyom, 19,5 mm vastag, a gumírozott bevonat pedig kiváló védelmet nyújt. Emellett 200 méter mélységig vízálló, és egy rakás beépített szenzorral teszi könnyebbé a tulajdonosok életét.

Hirdetés

Az iránytű, légnyomásmérő, pulzusmérő, gyorsulásmérő és a beépített GPS is hasznos eszközök, illetve a Wear OS operációs rendszernek köszönhetően számos Google alkalmzás, mint például a Google Assistant és a Google Fit is elérhető az órán.

Az 1,2 inches LCD kijelző is jól bírja a gyűrődést, egy töltéssel normál felhasználás mellett másfél napot, limitált használattal , fekete-fehér módban pedig akár egy hónapra is el lehet felejteni a töltést.

A megjelenési dátumot egyelőre nem jelentette be a Casio, viszont a GSW-H1000 700 dollárért lesz majd megvásárolható. A bejelentés mellé a gyártó promóciós videót is készített, ezt alább lehet megtekinteni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.