Hirdetés

A CES 2022-re az LG gamereknek is érdekes hangprojektorral érkezik



|

Az LG Soundbar egy 9.1.5-ös prémium hangprojektor, ami majdnem minden szempontból tökéletes lehet. De csak majdnem.

Hirdetés

A január 5. és 8. között esedékes Las Vegas-i Consumer Electronics Show, vagyis a CES 2022 PC-s szemmel leginkább az Intel, az AMD és az Nvidia újdonságainak leleplezése miatt izgalmas, de számos egyéb szereplő is képviseltetni fogja magát a techvilág egyik legfontosabb rendezvényén.

Ezek között már az LG is biztosan ott lesz, a koreaiak pedig nemrég elárulták, hogy egy új audio-termékcsaláddal készülnek a showra, kedvcsináló gyanánt jó előre leleplezve a kollekció egyik tagját.   

Hirdetés

Ez pedig nem más, mint a simán csak LG Soundbarnak hívott 9.1.5-ös prémium hangprojektor. Az S95QR modellszámú, termék 810 wattos teljesítményt ígér Dolby Atmos, DTS:X és IMAX Enhanced támogatással. A gyártó egy fotót is megosztott róla, így a dizájn szempontjából már nem tartogathat nagy meglepetéseket a CES 2022.

Az S95QR-ból természetesen nem hiányzik az online asszisztensek támogatása sem, melynek kapcsán az LG annyit árult el, hogy a Google Asszisztens, az Amazon Alexa és "más M.I. asszisztensek" is a repertoár részét képezik. A gyártó ígérete szerint a zene lejátszását, a hangerőt és a hangzási módokat is tudjuk majd beszéd útján kezelni.

Az LG továbbá a játékosokra is gondolt: projektor változtatható frissítési rátával és automatikus alacsony késleltetési móddal tartja szinkronban a hangot a képpel, ugyanakkor az elég súlyos hiányosságnak tűnik pont ezen célcsoport szempontjából, hogy a 4K 120Hz HDR passthrough nem támogatott.

A megjelenési dátumot és az árat egyelőre nem árulták el a koreaiak, de a CES 2022-n talán ezekre a kérdésekre is megkapjuk majd a választ.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.