Hirdetés

A CES egyik csodája a 9 millió forintos masszázsfotel



|

Bang & Olufsen hangrendszer, MI-alapú hangvezérlés és saját klíma - de megér mindez egy masszázsfotelben 9 millió forintot?

Hirdetés

Manapság sok fronton elszaladt a ló a tech iparban: attól függetlenül, hogy valamiért átmenetileg megőrülnek a befektetők, vagy olyan, mint a sci-fikben, nem biztos, hogy van is értelme vagy praktikus a gyakorlatban.

És általában az ilyen trendi dolog sosem környezetbarát vagy fenntartható. Miközben minden a 100 hüvelykes tévékről, új chipekről és önvezető autókról szól, addig itt a CES egyik csodájának tartott, fejlett Bodyfriend Quantum masszázsfotel

Ez a látványos és kényelmes monstrum 30 ezer dollárba, vagyis kis híján 9 millió forintba kerül. Ennyiért már normális új autót is lehet kapni, még az utóbbi idők látványos áremelései után is. Persze a Quantum kínál pár extrát. 

Hirdetés

Van benne Bang & Olufsen hangrendszer, MI-alapú hangvezérlés, beépített hűtés-fűtés, levegőkeringetés, valamint szünetmentes tápegység áramszünet esetére.

A 10,1 hüvelykes érintőkijelző nem csak a kezelőfelületet mutatja, a szórakozást is segíti. A speciális funkciók között "agymasszázs" is található többek között, de ennek részleteiről még nem tudunk többet, pusztán csak hangzatos.

Vicc az egész? Nem, nem az: a termék innovációs díjat kapott a 2021-es CES rendezvényen, szóval egészen biztosan tud valamit. Már csak az a kérdés, hogy erre valóban szükségünk van-e ennyi pénzért. Ti mit gondoltok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.