Hirdetés

A Colosseumban csaphat össze Musk és Zuckerberg?



|

Musk állítólag már az olasz kormánnyal is lezsírozta, hogy egy "eposzi" ókori helyszínen kerüljön sor a bunyóra.

Hirdetés

A napokban már csaknem feladtuk, hogy lesz valami Elon Musk és Mark Zuckerberg júniusban beharangozott ketrecharcából, miután a Tesla, a SpaceX és az újabban X néven futó Twitter tulajdonosa élénk érdeklődést mutatott egy felvetés iránt, mely szerint inkább egy békés vitában kellene lerendezniük a nézeteltéréseiket.

Ahogy azonban azt Musknál már megszokhattuk, mindig csak egyetlen Twitter-, vagyis X-posztra vagyunk a helyzet gyökeres megváltozásától, amit ezúttal is igazoltak a fejlemények.

Hirdetés

A milliárdos ugyanis nemrég egy újabb bejegyzéssel jelentkezett, amelyben azt írja, hogy az összecsapást ő és Mark Zuckerberg alapítványai fogják kezelni, a díszletei pedig ókori római épületek, vagy romok lesznek.

"Az elő közvetítés ezen a platformon és a Metánál lesz elérhető. Minden, amit a kamerán láttok majd, az ókori rómából származik, tehát semmi modern. Már beszéltem az olasz miniszterelnökkel és a kulturális miniszterrel. Beleegyeztek egy eposzi helyszínbe.

- kürtölte világgá Musk, amiből akár arra is következtethetünk, hogy a Giorgia Meloni vezette jobboldali-populista kormánykoalíció odaadja a bunyóhoz a Colosseum kulcsát. Egy ilyen díszlet kétségtelenül passzolna az "eposzi" jelzőhöz, ám erre még akkor is sokat kell várni, ha a mágnás ezúttal nem gondolja meg magát.

Korábban ugyanis Musk megpendítette, hogy egy MRI-vizsgálatnak kell alávetnie magát, mielőtt ringbe száll a Meta vezére ellen, mivel meglehet, hogy műtétre van szüksége. Erre reflektálva most egy posztban azt közölte, hogy az időközben megejtett vizsgálat alapján a jobb lapockája a bordájához dörzsölődik, amit valóban meg kell műteni, ám a felépülés "csak néhány hónapot" vesz igénybe.

Magyarán ezzel belátható időn túlra került a Musk vs. Zuckerberg ketrecharc, amelynek létrejöttében a jelek szerint a kihívott fél sem nagyon bízik. Mark Zuckerberg ugyanis az X-rivális Threadsen nemrég másodszor is arról írt, hogy "nem tartja vissza a lélegzetét" az összecsapásig, ám ha Musk valaha is beleegyezik egy tényleges időpontba, azt azonnal tudatni fogja a közönséggel. Addig pedig mindenkinek azt tanácsolja, hogy bármilyen fejleményről is hallunk, azt ne kezeljük úgy, hogy közös megegyezés alapján született.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.