Hirdetés

DxOMark: az Apple iPhone 11 Pro Max nem olyan jó, mint a Xiaomi Mi Note 10



|

Nemrég az Apple csúcskészülékének kamerás teljesítményét is értékelte a DxOMark, és arra jutott, hogy a Xiaomi Mi Note 10 jobb, mint az iPhone 11 Pro Max.

Hirdetés

A DxOMark nemrég az Apple iPhone 11 Pro és iPhone 11 Pro Max csúcsmobiljait is letesztelte. A csapat szerint a készülékek teljesítménye fotózás és videózás terén összetettben 117 pontot ér. 

Hirdetés

Ezzel a DxOMark az Apple-t a Galaxy S10 modellek mellé, a harmadik helyre rangsorolta. Vagyis a szakértők szerint az új iPhone-ok nem érnek fel kamerában a Huawei Mate 30 Pro és a Xiaomi Mi Note 10 modellekhez. 

Panaszra persze még a DxO szerint sem lehet ok, az iPhone 11 Pro modellek éles fotókat, pontos expozíciót, élénk, de élethű színeket és széles dinamikatartományt garantálnak, ráadásul az ultraszéles kamera is kiváló minőségű. Némi zaj azonban minden fényviszony mellett akad, a távolabbi zoomnál pedig elvesznek a részletek. 

A videózás szintén remek az új iPhone-okkal, dinamikatartomány, részletek és stabilizáció terén is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.