Hirdetés

A Facebook-fiók törlésével az Oculus-játékokat is elveszíted



|

Ha már a napokban úgyis szóba került a Facebook-fiókok bannolása az Oculus headsetek kapcsán, érdemes tovább boncolgatni a kérdést.

Hirdetés

Bár egy darabig úgy tűnt, hogy az Oculus teljesen önálló marad a Facebook szárnyai alatt, a kritikusok ebben nem igazán hittek. Kis idő elteltével végül kötelezővé tette az óriás a Facebook-fiók használatát az Oculus headsetekhez. A minap még arról érkeztek hírek, hogy a Facebook bannolhatja azokat, akik egy Facebook-fiókkal több headsetet is használnak, azóta azonban kiderült, hogy csak az Oculus ügyfélszolgálata hibázott, erről szó sincs.

Ha viszont már úgyis szóba került a téma, páran elkezdték tüzetesebben is átnézni a használati feltételeket, és érdekes dolgokra bukkantak.

Hirdetés

Kiderült, ugyanis, hogy aki egyszer úgy dönt, hogy többé nincs szüksége a Facebook-fiókjára - például adatvédelmi okok miatt -, az később kellemetlen helyzetbe kerülhet. Minden Oculus-játék is odalesz a Facebook-fiók törlésével, ezen felül pedig az Oculus-profil és a fiókhoz köthető minden adat is törlésre kerül a digitális jogokkal együtt, amik az eddig megvásárolt összes játékhoz kapcsolódnak. 

Érdemes tehát kétszer is meggondolni, kukázzuk-e saját Facebook profilunkat, ha még játszani szeretnénk az Oculus felhozatalával. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.