Hirdetés

A Facebook Messenger beint a Snapchatnek



|

Itt a World Effects, vagyis a fotóinkat már 3D-s, kiterjesztett valóságra építő objektumokkal is feldobhatjuk az üzenetküldőben.

Hirdetés

A Facebook a Snapchat számára igen kellemetlen frissítést tett közzé a World Effects formájában. A Facebook Messengerbe megérkeztek a 3D-s, kiterjesztett valóságra építő objektumok. 

Hirdetés

Ennek hála a képeinkhez és videóinkhoz többféle érdekes elemet is hozzáadhatunk, majd az elkészült remekművet továbbíthatjuk az ismerősöknek, vagy kitehetjük a Facebookra is. 

A normál, korábban is elérhető szűrőkkel szemben (amik maszkokat és effekteket is jelentenek) ezek az újdonságok dinamikusak, ami azt jelenti, hogy a kiterjesztett valóságra építő működésnek hála úgy tűnik, mintha intelligensen követnék, amit kell. 

Ha valaki esetleg még nem tudná kipróbálni az újdonságokat, akkor egy kicsit várnia kell, feltehetően szerveroldali frissítésre lesz szükség, mert van, akinél a bétában sincs még benne a World Effects. 

Egyelőre elég kevés ilyen dinamikus objektum van, de a következő hónapokban folyamatosan nő majd a kínálat. Jó eséllyel ezzel egyszerre az újítás az Instagramon is megjelenik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.