Hirdetés

A Facebook segít neked új barátokat találni



|

A közösségi oldal szól, ha úgy látja, hogy valami közös bennünk és más felhasználókban.

Hirdetés

A befektetők legutóbb közel sem voltak elégedettek a Facebook teljesítményével: nagyobb árbevételt akarnak, illetve még több felhasználót. A Facebook igyekszik megfelelni az elvárásoknak, ezért olyan funkció bevezetésén dolgozik, amelynek hála új barátokat találhatunk, illetve a Facebook reményei szerint még többet beszélgetünk másokkal (és még több időt töltünk az oldalon).

Hirdetés

A közösségi oldal újítása egyelőre csak kevés ember számára érhető el, de aki megkapta, az már látja, ha benne és másokban van valami közös. A nyilvános bejegyzéseknél az emberek neve fölött megjelenik egy extra sáv, ami jelzi, ha bennünk és az illetőben valami közös: például ugyanabban a városban lakunk, benne vagyunk ugyanabban a csoportban, esetleg ugyanoda jártunk iskolába. 

A Facebook azt reméli, hogy így még több ismeretség szövődik majd, megtaláljuk a régi barátokat, illetve ismerkedünk majd idegenekkel is. Bár a legtöbben valószínűleg nem jelölnek majd be valakit azért, mert ugyanabban a városban lakik, a Facebook több mint 2 milliárd felhasználóra terjeszti majd ki az algoritmusokat, vagyis mindennek igen komoly hatása lehet. 

Az oldal kizárólag olyan információkat ír ki a felhasználók neve fölé, ami egyébként is nyilvános - vagyis titkokat nem árul el az idegeneknek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.