Hirdetés

A fekete-fehér fotókat is színessé varázsolja a Google



|

A tavalyi Google I/O-n mutatta be a Google a fekete fehér fotókat színessé varázsoló funkciót, amelyen azóta is dolgozik.

Hirdetés

David Lieb, a Google Fotókért felelős vezető nemrég olyan bejegyzéseket tett közzé a Twitteren, amelyek szerint a vállalat nem mondott le a tavalyi Google I/O fejlesztői konferencián bemutatott Colorize nevű funkcióról. Ami azt illeti, jelenleg is fejlesztik

Hirdetés

A funkció gépi tanulással színezi ki a régi, fekete-fehér fényképeket. A Google hamarosan már bétában tesztelné az újítást, és szeretnének visszajelzéseket kapni az androidos felhasználóktól. Amikor a Colorize elindul, akkor szűrőként lesz elérhető a Google Fotók appon belül. 

Lieb szerint van még mit fejleszteni a funkción. Mutatott egy képet is, amin a nagyszülei házasodnak éppen. A nagymamája most 104 éves. A Colorize kiszínezte a fotót, azonban a nagypapa nadrágja kicsit rózsaszínes lett: valójában nem volt a nadrágban ilyen árnyalat. 

A Color Pop funkció mostanra elvileg hozzáférhető, ez egy másik tavalyi újdonság. Ez a képeket olyan portréfotókká alakítja, amelyeken a háttér fekete-fehér lesz, és csak az előtér marad színes. Ez is szűrőként érhető el a Google Fotókban, miután valaki portréfotót készített. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.