Hirdetés

A Fitbit Versa okosórája jobb üzemidőben, mint az Apple Watch



|

Itt a Fitbit második okosórája: szebb, hasznosabb és olcsóbb is az elődjénél.

Hirdetés

Megérkezett a Fitbit második okosórája, ami nem elég, hogy olcsóbb az első modellhez képest, de jobban is néz ki, és hasznosabb is. A Versa ára 200 dollár, ezért cserébe pedig 4 napos üzemidőt kínál, figyeli a pulzust, az alvást, számolja a lépéseket, zenét játszik le, megjeleníteni az értesítéseket, sőt, még külsős appokat is támogat. 

Hirdetés

A Versa már előrendelhető, a kiszállítás áprilisban kezdődik. Az új modell alapelve a kevesebb több, ennek jegyében nincs GPS. A helyzetünk pontos követése tehát nem megoldható, cserébe hosszú üzemidő és kompakt dizájn van a mérleg másik oldalán. A 145 mAh-s akku több mint 4 napos üzemidőt is garantálhat. 

Az alumínium ház egy 1,34 hüvelykes szögletes kijelzőt tartogat (lekerekített sarkokkal), 1000 nites fényerővel, színes érintőkijelzővel. Alatta 4 GB tárhely (2,5 GB szabad) található, ide férnek a zenék, amiket Bluetooth-os fülhallgatóval lehet hallgatni. A Pandora Plus és a Deezer is támogatottak. A Versa Special Edition egyedi szíjat kínál, az NFC-s chip azonban csak Amerikában támogatja a Fitbit Pay mobilfizetést. 

A Fitbit OS 2.0 a fitneszes követés és az értesítések terén is fejlődött, ráadásul a külsős appokat is támogatja. Jelenleg 550 app és számlap érhető el az Ionicra, amik a Versán is működnek majd. 

A Fitbitnek akad továbbá egy 100 dolláros Ace aktivitáskövetője is gyerekek számára, illetve az Ionic okosórából van egy Adidas Edition modell is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.