Hirdetés

A Fortune szerint ez AMD ügyvezetője az egyik legerősebb nő az üzleti életben



|

Lisa Su, az AMD ügyvezetője a Fortune szerint az egyik legerősebb nő az üzleti életben, ráadásul az egyetlen női vezető a nagyobb félvezetőgyártók körében.

Hirdetés

A PC-k világa iránt érdeklődők számára nyílt titok, hogy az AMD az utóbbi években remekelt, és gyakorlatilag a cég felemelkedéséről lehet beszélni. 

Hirdetés

A Bulldozer architektúrával kapcsolatos ballépések, valamint a gyártási divízió kiszervezése után következtek a félig egyedi megoldásokba történő befektetések és a Zen piacra dobása. 

Az évek múlásával végül az AMD remek irányba állt, és olyan jól teljesített, hogy a fogyasztói és az üzleti szektor nagy részében gyakorlatilag beérte és megelőzte az Intelt. Mindezek után annyira már nem is meglepő, hogy a Fortune szerint Lisa Su, az AMD ügyvezetője az egyik legerősebb nő az üzleti életben. 

A jelölést olyan megjegyzésekkel egészítették ki, amelyek szerint az AMD árbevétele éves szinten 23 százalékkal emelkedett, a cég részvényeinek árfolyama pedig 66 százalékkal ugrott meg a Zen 2-alapú termékek startja után. Lisa Su ráadásul az egyetlen női vezető a komolyabb félvezetőgyártók körében. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.