Hirdetés

A Galaxy Note 10-nél is drágább zászlóshajóval készül a Samsung



|

Egy harmadik prémium zászlóshajót dob piacra jövőre a Samsung - az lesz a legdrágább.

Hirdetés

Miután rendezték a Samsung vezérének jogi ügyeit, egyből felmerültek a pletykák, hogy a visszatérésével stratégiát vált a mobilos részleg, nagy változások jönnek azért, hogy felpörgessék az eladásokat. 

Hirdetés

Míg az idei zászlóshajók alapvetően az előzőek finomhangolt, gyakorlatilag minden tekintetben tökéletesített verziói, addig a fogyasztók egy részének ez kevés, ami a Samsung üzleti eredményén is megmutatkozott. 

Voltak olyan pletykák, amelyek szerint jövőre összeolvad a Galaxy S és a Galaxy Note széria, a Galaxy S10-ből pedig három változat lesz. 

Ezeket az állításokat maga DJ Koh, a Samsung mobilos részlegének vezetője cáfolta meg egy befektetőknek tartott konferencián. Az elmondása szerint jövőre is lesz új Galaxy S és Galaxy Note csúcsmodell, ugyanakkor jön egy harmadik prémium zászlóshajó is, ami még a Galaxy Note 10-nél is drágább lesz. 

Hozzátette azt is, hogy a Samsung március környékén adja ki az első 5G-s okostelefonját. 

Kiderült továbbá, hogy a Samsung nem akar világelső lenni az összehajtható mobilok piacán (ez a cím a Huaweié lehet), inkább a minőségre és a használhatóságra törekszik. Ez persze azt is jelenti, hogy az újdonság nagyon drága lesz, egyes tippek szerint akár 2000 euróba is kerülhet majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.