Hirdetés

A Galaxy S10 megizzasztja a Huaweit



|

A jelentések szerint a Huawei igen népszerű, színátmenetes megoldásai már-már gagyinak tűnnek majd a Samsung új színválasztékához mérten.

Hirdetés

A Huawei számára igazi telitalálat lett a márciusban érkezett P20 Pro, amelyet többek között a színátmenetes külső miatt imádnak a felhasználók. Ez a dizájn annyira népszerű lett, hogy az IFA kiállításon két újabb verziót mutatott be a Huawei. 

Hirdetés

A Samsung idén marad a hagyományos színeknél, azonban volt már pár jelentés, amely szerint jövőre felráznák a színválasztékot. Konkrétan a Galaxy S10-es széria hozza majd el a nagy megújulást, öt színnel. 

Az általában megbízható Ice Universe szerint a dél-koreai gyártó olyan újdonságokkal frissít majd, amelyek közvetlenül a Huawei színátmenetes megoldásainak állítanak majd riválist. 

Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan miről van szó, de a Samsungot ismerve nem egy az egyben másolnák le a színátmenetes dizájnt, hanem valamilyen egyedi megoldást találtak ki. Ez már csak azért is valószínű, mert a szivárogtató forrásai szerint a Galaxy S10 színei jelentős mértékben szebbek lesznek annál, mint amit a Huawei valaha kínált. 

Nagyon valószínű egyébként, hogy a smaragdzöld árnyalat is visszatér jövőre, ezt a mostani jelentések és megemlítették. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.