Hirdetés

A Galaxy S24 széria nagy ereje a mesterséges intelligencia lesz majd?



|

Nem túl meglepő, hogy a Samsung is az AI területén próbál erősíteni a következő Galaxy S generációval, és natúr erővel nyomnák le a Google Pixeljeit is.

Hirdetés

Már hosszú hetek óta megindult a Samsung Galax S24 széria körüli hype, az Ultra modell kapcsán a fontosabb specifikációkat már szivárogtatták, a gyorstöltés kapcsán kaptunk egy kissé lelombozó hírt, a kamerákat illetően meg örülhettünk a számháborúk új tábornokának.

Akárhogy is, a Galaxy S24 a legújabb pletykák szerint erőből menne neki a Pixel 8-as széria AI képességeinek. Források szerint a Galaxy S24, a Galaxy S24+ és a Galaxy S24 Ultra lesznek "a legintelligensebb AI telefonok, melyek valaha készültek", olyan csúcstechnológiás funkciókkal, mint a szöveg létrehozása promptokból és a képek generálása szövegből. Az Exynos 2400 NPU (neurális feldolgozó egység) 14,7-szer gyorsabb az elődjénél, és valószínű, hogy a Samsung maximálisan kihasználja majd ezt a képességet.

Hirdetés

Sajnos a legújabb híresztelések nem adnak mélyreható információkat a Galaxy S24 sorozat AI képességeiről, csupán annyit, hogy ezek felülmúlhatják a Google Pixel 8 sorozatban kínáltakat is, de ez önmagában még elég semmitmondó.

Az sem egyértelmű, hogy a sorozat a felhőbe helyezi-e a nagy teljesítményigényű műveleteket, ahogy teszi ezt a Google telefonja. Ami biztosnak tűnik, hogy a Bixby marad, és ezúttal igazi versenytárs lehet, de erről részletesen majd csak a hivatalos bemutató után beszélhetünk majd, addig marad a találgatás a népszerű "mesterséges intelligencia" buzzword égisze alatt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.