Hirdetés

A Galaxy S8-ban van a világ legjobb kijelzője



|

A DisplayMate sok éves tapasztalat alapján jelentette ki mindezt.

Hirdetés

Aki úgy dönt, hogy vásárol egy Samsung Galaxy S8-at (vagy Galaxy S8+-t), az hamarosan a világ legjobb kijelzőjét nézheti. A DisplayMate szerint ugyanis ez a helyzet

Hirdetés

A DisplayMate sok éve foglalkozik okostelefonok és táblagépek kijelzőinek az elemzésével. Ezúttal az 5,8 hüvelykes Galaxy S8-at nézték meg, amelynek a felbontása 2960 x 1440. A 6,2 hüvelykes képernyővel rendelkező Galaxy S8+ ugyanazt tudja. 

Az egyik újdonság az úgynevezett sub-pixel rendering, amelynek a lényege, hogy a piros, zöld és kék subpixeleket független képi elemként kezeli az eszköz, nem fix képpontokként. A gyakorlatban emiatt a Galaxy S8 kijelzője háromszor akkora felbontásúnak tűnik, mint egy ugyanolyan normál panel. 

A Galaxy S8 ráadásul az első, amelynek az UHD Alliance kiosztotta a Mobile HDR Premium minősítést. A készülék így HDR-tartalmak megjelenítésére is alkalmas, mint egy 4K-s tévé. 

A DisplayMate szerint a készülék rengeteget fejlődött, ezért A+ minősítést kapott a szakértőitől. A trónt valószínűleg egyedül a következő Galaxy Note veheti el a Galaxy S8-tól. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.