Hirdetés

A Galaxy S8 mindent túlél



|

Kíváncsi vagy, hogy bírja a Samsung csúcskészüléke a strapát? Ebből a stressztesztből kiderül.

Hirdetés

Van aki kedveli a tokokat, van, aki nem. Van, aki jobban vigyáz az okostelefonjára, más kevésbé. A legtöbben azért maximum az autókulccsal vagy néhány véletlen leejtéssel tesztelik az eszköz strapabíróságát. A YouTube-ra felkerülő stressztesztekből azonban könnyű következtetni, hogy egy-egy készülék mennyire bírja jól az effajta behatásokat. 

Hirdetés

A népszerű JerryRigEverything-csatorna ezúttal a Galaxy S8-at vette kezelésbe, nem sokkal azután, hogy egy Dremel multifunkciós szerszámmal egy közös videóban belevágtak az akkuba, amit aztán késsel is felszabdaltak. Semmi sem kapott lángra. 

Hasonlóan jól vizsgázott a kínpadon más szempontból is a Galaxy S8, amely a jelek szerint bármilyen kínzást túlél némi vizuális sérüléssel. Ha valaki megfelelő szerszámokkal és elég kitartóan próbálkozik, akkor meg tudja karcolni a kijelzőt vagy a borítást, de nem lesz könnyű dolga. 

Persze az effajta tesztek nem tudományosak és a valósághoz sem sok közük van, de látva azt, hogy ekkora kínzás után is tökéletesen működőképes maradt a Galaxy S8, a Samsung rajongói és kritikusai egyaránt megnyugodhatnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.