Hirdetés

A Galaxy Tab S4 olcsóbb alternatívája is megérkezett



|

Középszerű tudást és vonzóbb vételárat kínál a Samsung Galaxy Tab A 10.5 táblagép.

Hirdetés

650 dollárért lehet hazavinni a Samsung Galaxy Tab S4 prémium táblagépét, ami sokak számára kissé magas összeg egy ilyen eszközért. A dél-koreai gyártó éppen ezért egy olcsóbb 10,5 hüvelykes alternatívát is kínál, ami állítólag megfelelhet az egész családnak. 

Hirdetés

A Samsung Galaxy Tab A 10.5 középszerű tudást és vonzóbb vételárat kínál. Ez utóbbit egyébként még nem tudjuk, a Samsung később árulja el, és elvileg régiónként változik majd. 

Maga a tablet azért sok olyan dolgot kínál, amit az olcsóbb modellek nem. Van például négy darab Dolby Atmos-képes hangszórója. A prémium funkciók közül hiányzik viszont az S Toll és a DeX asztali mód. 

Az 1920 x 1200-as LCD-kijelző alatt egyébként Qualcomm Snapdragon 450-es chip, 3 GB RAM, 32 GB tárhely és microSD-foglalat található. Adott az USB-C port, a 802.11ac-s WiFi, a Bluetooth 4.2, a 7300 mAh-s akku, a 8 és 5 megapixeles kamerák. A WiFi-képes verzió mellett lesz LTE-s változat is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.