Hirdetés

A Galaxy Watch és a Buds 2 Pro teszi jobbá a Samsung telefonok kameráit



|

Igazán különleges képeségeket ad a kiegészítőkkel rendelkezők kezébe a Samsung.

Hirdetés

Az Apple felhasználók sok-sok éve tudják, milyen előnyökkel jár, ha az ember teljesen elkötelezi magát egy gyártó termékei iránt, a receptet pedig természetesen minden konkurens gyártó próbálja lemásolni. Most a Samsung állt elő valami olyasmivel, amit korábban nem láttunk a riválisoktól, és ami egy szemfényvesztő trükknél jóval többnek ígérkezik.

A dél-koreai gyártó az okosóráival és a fülhallgatóival tervezi jobbá tenni a telefonokkal készült felvételek hangminőségét, és fotók készítését. A Samsung csütörtökön jelentette be, hogy frissítik a Wear OS-t futtató Galaxy Watch órák kamera alkalmazását. A fotók elkészítését eddig is remekül segítette az app, mostantól azonban egy új zoomolási lehetőséggel is bővül, hogy a felhasználóknak ezzel se kelljen előre bajlódni, minden a csuklójukról lesz irányítható.

Hirdetés

Az igazi mutatvány azonban nem ez, hanem a videók alatti hangfelvétel fejlesztése. Egy szoftverfrissítéssel a Samsung lehetővé teszi Galaxy Buds 2 Pro tulajdonosoknak, hogy mikor csatlakoztatva van a fülhallgató a telefonhoz, 360 fokos hangfelvétellel egészítsék ki a videóikat. Ehhez mindkét fülhallgató hozzájárul, így pontosan az hallatszódik majd, amit a felvételt készítő személy is hallott a rögzítés során.

A frissítés már elindult a Buds Pro tulajdonosoknak, egyelőre azonban csak a Galaxy Z Fold 4 és Z Flip 4 tulajdonosok élvezhetik. Jó eséllyel később a Galaxy S23-as széria is megkapja az új funkciót.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.